ΡΥΖΟΚΡΑΚΕΤΕΣ

1/2 ΚΙΛΟ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
250 ΓΡ ΤΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΓΚΟΥΝΤΑ
100 ΓΡ ΖΑΜΠΟΝ
100 ΓΡ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΙΚ ΝΙΚ
200 ΓΡ ΓΡΑΒΙΕΡΑ
200 ΓΡ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΞΕΡΗ
4 ΑΒΓΑ
ΦΡΥΓΑΝΙΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΑΣΟΥΜΕ.ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΜΠΟΝ.ΤΑ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ Περισσότερα

Διάβασε τη συνταγή στο: ΡΥΖΟΚΡΑΚΕΤΕΣ

    

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)